8 důvodů pro naše BODY

8 důvodů pro naše BODY

Dámské body by měly uvést do síně slávy, zvěčnit a poděkovat mu za to, je že je tady s námi. Každá žena by totiž měla mít ve skříni kousek, který je tak praktický a navíc promyšlený – přesně takový, jako je právě naše body. Oceníte ho hned z 8 důvodů! Jaké to jsou? 

 

1. Vkus: dámské body s perfektním výstřihem

Naše dámské body jsme vyrobili tak, aby mělo výstřih „tak akorát“. Nevyčnívá z většiny topů ani zbytečně moc nepředhazuje světu vaše přednosti. 

 

2. Aktivní steh

Že tento termín ještě neznáte? Nevadí, my ho taky do nedávna neznali. Nicméně jedná se o geniální vynález plochého švu, který není prakticky možné cítit, nevyčnívá ale zároveň je extrémně pevný a umožní ohromnou elasticitu produktu. Využíváme ho jak u našich podprsenek, tak právě u body v nejvíce namáhaných částech. 

 

3. Rozepínání ve spodní části – na správném místě

Kdo si nepohlídal tuto „maličkost“, je bezpochyby body začátečník. Jde totiž o praktický, ale často přehlížený detail dámských body. A byl tím hlavním, na co jsme se zaměřili. Dělali jsme průzkum a mezi zákaznicemi zjistili tyto vychytávky. Kvalitní body musí mít zapínaní na cvočky, nesmí být moc vepředu (aby nebylo vidět v šatech) a zároveň ani moc vzadu, aby netlačilo. Přesně tak jsme ho navrhli a feedback z trhu hlásí 100% spokojenost.

 

4. Materiál second skin: body z micromodalu

Second skin, přesně taková jsou naše body z micromodalu. Materiál s 185 gramovou váhou je absolutní jedničkou. Jakmile jsme ho dostali od našich dodavatelů, nemohli jsme mu odolat a překvapení přišlo i z výroby. Takto optimálně chovající se materiál jsme ještě nikdy nezpracovávali. Uvidíte, je opravdu božský!

5. Barvy pro 99 % vašich outfitů

Černá, bílá, nude. Řekněte, je nějaká šance, že by se jedna z těchto barev nehodila k některému z vašich outfitů? Je možné, že doplníme ještě khaki a pár dalších odstínů, ale tyto mohou zcela v pořádku tvořit váš full body pack.  

 

6. Střih ve stylu brazilských kalhotek

Ani kalhotkové části neunikla naše pozornost. Dámské body je univerzální kousek vašeho šatníku, a proto by i kalhotky měly být univerzální. Zvolili jsme tedy střih brazilek. Ani tanga, ani „bombarďáky“. Zkrátka kvalitní basic body

 

7. Eticky vyrobené – s potřebným certifikátem

Pro nás už je to samozřejmost, ale mezi ostatními produkty a značkami to vnímáme pořád jako přednost. Při nošení našeho body můžete být eticky v klidu. Body vyrábíme z micromodalu od evropského dodavatele (z materiálu získaného z celulózy buku), v ČECHÁCH a s certifikací materiálu OEKO-TEX 100 – tedy s naprostou jistotou nezávadného barvení, což je u každého spodního prádla absolutní must-have. 

 

8. Můžete si zvyknout

Naše body je stejně jako většina dalších kousků naší značky BASIC. Nehodláme ho každou sezónu měnit, chceme, abyste si odladily velikost, zjistily, jak vám sedí, naučily se ho nosit, oblíbily si barvu a konečně… mohla ho neustále dokupovat bez nutnosti riskovat další „nevyzkoušené“ nákupy.

 

 

Už máte naše body? Pokud ne, můžete se je pořídit zde: Dámská body ELKA LOUNGE.

Zpět na blog