Proč mít v šatníku aspoň dvě basic trička

Proč mít v šatníku aspoň dvě basic trička

Řekněte nám, kdo jste, a my vám řekneme, že potřebujete basic tričko. Bez ohledu na lifestyle, pár padnoucích kvalitních triček totiž potřebuje každý. A jedno z nich musí být bílé.

Vaše první tričko

Je jedno, jestli své dny trávíte v právnické kanceláři, v posilovně nebo na cestách. Bílé tričko je elegantní klasika, kterou zkombinujete se sakem, svetrem, lněnými šortkami i denimem. Nemůžete s ním nic zkazit, naopak vás zachrání vždycky, když se vám nebude chtít vymýšlet originální look. Zásadní jsou jeho „basic parametry“:

  • Nemá potisk, nebo má decentní logo, které neruší výsledný look.
  • Je pohodlné, nikde neškrtí, můžete v něm v pohodě zvednout ruce.
  • Je z kvalitního materiálu, nejlépe z biobavlny. Díky tomu se v něm tolik nepotíte a i po mnoha vypráních vypadá jako nové.
  •  délku k bokům, není úplně upnuté, příliš krátké ani oversized (taková trika jsou super, ale neplní univerzálnost basic kousků).

Vaše druhé tričko

K bílému tričku si zvolte druhé basic tričko podle sebe. Aby bylo opravdu basic, barva by měla zůstat snadno kombinovatelná – to jsou zpravidla neutrální barvy černá, bílá, šedá a dále odstíny, které nacházíme ve velkém vpřírodě – zelená, tmavě modrá, varianty krémové a béžové.

Střih si zvolte víc slim nebo loose, podle toho, co rádi nosíte, ale pamatujte, že crop top ani příliš oversized triko nikdy nebudou fungovat univerzálně. Čím víc se budete blížit neutrální barvě a střihu, tím častěji a déle triko unosíte.

Jakmile najdete to pravé, držte se ho

BASIC TIP NA ZÁVĚR: Když objevíte tričko, které vám na 100 % vyhovuje, není od věci si ho nakonec nakoupit ve všech dostupných barvách.

Potřebujete doplnit basic?

V e-shopu ELKA LOUNGE najdete slim fit, regular a loose fit střihy basic triček v několika barvách. Všechna naše trička jsou z jemné prémiové biobavlny, navržená a ušitá v ČR.

Zpět na blog