Nové produkty, nový směr značky

Nové produkty, nový směr značky

Možná jste si už všimli, že se z ELKA Underwear před nedávnem stala ELKA LOUNGE. Změnili jsme ale mnohem více než jen název. Máme spoustu nových produktů, pracujeme s novými materiály, které můžete na našich stránkách filtrovat… A to není zdaleka vše. Nový název znamená i posun v celém konceptu, posun ke zrodu nové etické a udržitelné značky z Česka!

Jaké materiály u nás najdete? 

Novinkou je označení BIO u spousty produktů, a co víc? Můžete si u nich opravdu jednoduše zjistit, co je na nich vlastně BIO. 

Pro pánská trička jsme začali používat 100% biobavlnu, u trenýrek zase narazíte na 100% biobavlněný popelín. A naše nové kraťásky active i mikiny vyrábíme z 95% biobavlnyA co víc, tyto materiály mají certifikát GOTS. 

Co znamenají certifikáty GOTS a Oeko-Tex? 

Jedná se o označení certifikátů, které mají jednotlivé komponenty, ze kterých vyrábíme naše produkty. Více o tom, co jednotlivé certifikáty znamenají pro životní prostředí i pro vás se můžete dočíst v našem článku Jak přemýšlet o módě.

V každém popisku kousku jsme úplně transparentní a dočtete se v něm přesně, jaký certifikát náleží konkrétní části produktu. Co v popisku najdete? 

 

Certifikát příze: jedná se o hlavní látku, ze které je produkt vyroben. 

Certifikát potisk: jedná se o potisk produktu (pokud někde vypadá, že produkt není potištěn, může se jednat i o malý potisk například se složením na krku, i na to myslíme)

Certifikát guma: Certifikát gumy, která je v produktu použita. 

Filtrujte podle materiálů, certifikátů i nálady

 

Chápeme, že novinek máme hodně a možná může být těžší se v nich zorientovat. Proto jsme pro vás připravili speciální filtry, díky kterým si můžete vybrat kousek přímo na míru! 

Máte požadavky na materiál nebo na konkrétní certifikát? Ve filtru si jednoduše zvolíte, čemu dáváte přednost. Pokud si nejste úplně jistý, co vůbec konkrétní materiál znamená a jestli vám bude příjemný, koukněte na stránku Materiály, kde se o nich dočtete trochu více. 

Když vyřešíte otázku materiálu, můžete si ujasnit, jestli hledáte nějaký konkrétní kousek… například něco pohodlného na doma nebo přímo na spaní? Nebo naopak něco s dobrým střihem na sport? Přesně tyhle kategorie jsme pro vás rozdělili také – hledat můžete mezi Home & SleepwearActivewearUnderwear nebo Loungewear

Pak už jen stačí se rozhodnout, jaký vzor nebo barvu uvítá váš šatník. Vybírejte s rozmyslem, jelikož naše kousky vám ve skříni vydrží o hodně déle než jednu sezónu. Takže… Co se vám bude líbit třeba i za pár let? 

V řadě Basic najdete jednobarevné kousky, nebo například ty s méně výraznými vzory. Pokud hledáte něco víc „crazy“, podívejte se spíš na řadu Collection, kde na vás čekají produkty s výraznými nebo sezónními designy. 

Kategorie Mood vám zase pomůže v rozhodování ohledně barev – budou to barevné a hravé produkty Colours, decentní kousky Mild, nebo Black&White (což už mluví samo za sebe)? :) 

Proč si naše novinky zamilujete?

 

Kraťásky active, kraťásky lounge, nové střihy boxerek, podprsenek, nová trička, mikiny a v neposlední řadě nová řada BIO trenýrek. Není toho málo a všechno najdete hezky pohromadě v kategorii Novinky! Kousky si oblíbí každý, kdo má rád domácí pohodu, ale i trochu toho sportu. ;) Tuhle multifunkčnost umožňují právě kvalitní materiály a promyšlené střihy. 

Jste nadšenec do jógy nebo se místo lekce třeba jen rádi protáhnete doma? Pak se vám určitě budou hodit kraťásky active z 95% bavlny. Pokud upřednostníte spíš něco dynamičtějšího, jako je tanec, sáhněte po kraťáskách lounge – jsou z neuvěřitelně příjemného micromodalu, a navíc mají na boku vysoký rozparek, takže vám nebudou bránit v jakémkoli pohybu. 

A jestli hledáte nějaký totálně essential kousek na domácí pohodu, ale i parťáka ke každému outfitu, už nemusíte. Trička ze 100% biobavlny mají jen drobný signature potisk, jsou v základních barvách, a tak se hodí prostě ke všemu. To stejné platí u našich mikin z 95% biobavlny – tenhle jemný a úžasně komfortní materiál nelze popsat jinak než „you have to touch“.

 

Zpět na blog